A 10 legjobb online kereskedési oldal vagy vállalat (2024)

Online kereskedési oldalak, sok online kereskedési oldal vagy cég létezik, és mindegyik különböző típusú ügyfeleket szolgál ki. Az online befektetést vagy az önirányított befektetést online kereskedésnek vagy online kereskedésnek is nevezik.

A tőzsdén való részvétel korábban a gazdagok kiváltsága volt, de ma már bárki, aki rendelkezik számítógéppel és internetkapcsolattal, és van némi pénze elkölteni, az online kereskedési oldalakon, ill. cégek.

A rendszer működésének némi ismeretében, a megfelelő kutatások iránti vágy és a megfelelő eszközkészlet birtokában bárki, aki otthon marad, bárki kereshet a tőzsdén.

Az online kereskedési oldalak platformot biztosítanak a részvények online vásárlásához és eladásához. Vannak ilyen típusú kamat a vételi és eladási részvényekre minden egyes vételi és eladási részvényre.

Tartalomjegyzék

Számos online kereskedési oldal és cég létezik, itt ajánlunk néhány legjobb online kereskedési oldalt részletesen.

1] Zecco

A Zecco egy online befektetési társaság, amely San Franciscóban, Kaliforniában és Glendale-ben működik. Platformot biztosít részvények, opciók, befektetési alapok és kötvények kereskedési platformjához.

Devizakereskedést is biztosít. A Zecco 4,2006. július XNUMX-én indult, és sikeresen működik. Zecco főnegyede egy San Francisco-ban, Kaliforniában, Egyesült Államokban. Zecco az első helyen áll az online kereskedési webhelyeken.

Látogassa meg a Zecco webhelyét

2] Scottrade

A Scottrade az amerikai diszkont kiskereskedelmi brókercég magántulajdonában van. A fej az Egyesült Államok Missouri államában lévő Town and Country-ban negyedelt. A Scottrade-et 1980-ban alapították.

A Scottrade vezérigazgatója Rodger O. Riney. A Scottrade-nek 503 fiókirodája van szerte az Egyesült Államokban, a Scottrade számos szolgáltatást kínál az online részvények vásárlásához és eladásához. Ez a második helyen áll az online tőzsdei kereskedési oldalakon.

Látogassa meg a Scottrade webhelyét

3] ShareBuilder

A ShareBuilder 1996-ban alakult. Ez egy egyesült államokbeli székhelyű online tőzsdei társaság. A sharebuilder központja az Egyesült Államokban, Seattle államban található. Pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. A ShareBuilder a 3. helyen áll az online kereskedési webhelyeken.

Látogassa meg a ShareBuilder webhelyeit

4] Nemesi kereskedés

A Noble Trading egy online tőzsdei kereskedési szolgáltatás számos funkcióval és opcióval, valamint versenyképes jutalékárakkal. A NobleTrading minimális számlakövetelménye 500 USD.

Az opciós kereskedés 7.95 dollárért és szerződésenként további 1 dollárért érhető el. Van egy 25 dolláros karbantartási díj, de ez csak azokra a fiókokra vonatkozik, amelyek évente 10-nél kevesebb kereskedést használnak. Az online kereskedési oldalak nemes kereskedési rangja a 4. helyen.

Látogassa meg a Noble Trading webhelyet

5] E*Trade

Az E*Trade a világ egyik legnépszerűbb online kereskedési webhelye. Az E*Trade Financial Corporation egy amerikai székhelyű pénzügyi szolgáltató vállalat, amelynek székhelye New Yorkban található. Ez a legjobb hely a kereskedők számára az online kereskedéshez. A legtöbb kereskedési tevékenység az online E*Trade-ben történik. Az online kereskedési oldalak rangja az 5..

Látogassa meg az E*Trade webhelyet

6] TD Ameritrade

A TD Ameritrade egy amerikai online bróker, amelynek székhelye Omaha, Nebraska, USA. amely gyorsan növekedett, és 746-ban a 2008. legnagyobb amerikai cég lett.

A TD Ameritrade emellett az egyik legnépszerűbb online kereskedési oldal. Ez egyben a legjobb lehetőség a részvények online vásárlására és eladására, némi kamatra van szükség a részvények vételére és eladására.

Látogassa meg a TD Ameritrade webhelyét

7] Charles Schwab

A Charles Schwab az egyik legnépszerűbb online kereskedési webhely az online kereskedési webhelyek közül. A Charles Schwab egy amerikai bróker- és banki társaság, amelynek székhelye San Franciscóban, Kaliforniában található.

1971-ben Charles R. Schwab alapította hagyományos, tégla és habarcs brókercégként és befektetési hírlevél-kiadóként. Az online kereskedési oldalakon a 7. helyen áll.

Látogassa meg Charles Schwab webhelyét

8] OptionsHouse

Az OptionsHouse az egyik legnépszerűbb online kereskedési oldal, és mobil kereskedési lehetőséget is biztosít. Az OptionsHouse remek brókercég, amelyet érdemes megnézni, ha érdekli az opciókba való befektetés, vagy ha Ön aktív kereskedő. Az elmúlt 8 évhez képest a 2. helyen áll.

Látogassa meg az OptionsHouse webhelyet

9] SogoTrade

A SogoTrade egy amerikai online diszkont részvénybrókercég, amely befektetési termékek széles skáláját kínálja, beleértve a részvényeket, ETF-eket és oktatási megtakarítási számlákat, opciókat.

A SogoTrade kedvezményes online kereskedéseket kínál akár 3 dollárért részvények és ETF-ek esetében, és 5 dollár az opciók esetében. Ez a legjobb kereskedési webhely azoknak az online kereskedőknek, akik mindent szeretnének online csinálni.

Látogassa meg a SogoTrade webhelyét

10] Hűség

A Fidelity Investments egy amerikai multinacionális pénzügyi szolgáltató vállalat. A Fidelity a világ egyik legnagyobb befektetési alap- és pénzügyi szolgáltató csoportja. 1946-ban alakult.

Ez az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb online kereskedelmi vállalat. A Fidelity Ventures a kockázati tőke ága. Napjainkban több mint 41000 XNUMX aktív alkalmazottjuk van. Véleményem szerint ez a legjobb vállalat azon kereskedők számára, akik érdeklődnek az online kereskedés iránt.

Látogassa meg a Fidelity webhelyet

Ha érdekel az online kereskedés, akkor itt a Top 10-et tárgyaljuk Online kereskedés Webhelyek. Erről a listáról az összes webhely online kereskedési platformok forex számára. Ha hiányzik valamelyik online kereskedési webhely, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekkel.

A 10 legjobb online kereskedési oldal vagy vállalat (2024)
Top Articles
Skip the Games RI: A Direct Approach to Life
Skip the Games Columbia Sc
Joe Taylor, K1JT – “WSJT-X FT8 and Beyond”
Restored Republic January 20 2023
Manhattan Prep Lsat Forum
Miss Carramello
라이키 유출
Alpha Kenny Buddy - Songs, Events and Music Stats | Viberate.com
Mustangps.instructure
CA Kapil 🇦🇪 Talreja Dubai on LinkedIn: #businessethics #audit #pwc #evergrande #talrejaandtalreja #businesssetup…
Www Thechristhospital Billpay
Evita Role Wsj Crossword Clue
Swimgs Yung Wong Travels Sophie Koch Hits 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Springs Cow Dog Pig Hollywood Studios Beach House Flying Fun Hot Air Balloons, Riding Lessons And Bikes Pack Both Up Away The Alpha Baa Baa Twinkle
Truist Drive Through Hours
World of White Sturgeon Caviar: Origins, Taste & Culinary Uses
zopiclon | Apotheek.nl
Craigslist Mpls Cars And Trucks
Teenleaks Discord
Sky X App » downloaden & Vorteile entdecken | Sky X
Craiglist Kpr
Craighead County Sheriff's Department
Jellyfin Ps5
Pay Boot Barn Credit Card
623-250-6295
Race Karts For Sale Near Me
Gayla Glenn Harris County Texas Update
Nhl Tankathon Mock Draft
Beryl forecast to become an 'extremely dangerous' Category 4 hurricane
Ups Drop Off Newton Ks
[PDF] NAVY RESERVE PERSONNEL MANUAL - Free Download PDF
Wics News Springfield Il
Lost Pizza Nutrition
Albert Einstein Sdn 2023
Leben in Japan – das muss man wissen - Lernen Sie Sprachen online bei italki
Mcclendon's Near Me
Rainfall Map Oklahoma
R3Vlimited Forum
Strange World Showtimes Near Atlas Cinemas Great Lakes Stadium 16
Wildfangs Springfield
Pillowtalk Podcast Interview Turns Into 3Some
Indiefoxx Deepfake
התחבר/י או הירשם/הירשמי כדי לראות.
Directions To The Closest Auto Parts Store
Great Clips Virginia Center Commons
Carteret County Busted Paper
Anderson Tribute Center Hood River
LoL Lore: Die Story von Caitlyn, dem Sheriff von Piltover
Makes A Successful Catch Maybe Crossword Clue
Ts In Baton Rouge
26 Best & Fun Things to Do in Saginaw (MI)
Ratchet And Clank Tools Of Destruction Rpcs3 Freeze
Loss Payee And Lienholder Addresses And Contact Information Updated Daily Free List Bank Of America
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6006

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.